Ben jij die ideale partner?

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Partner search man zoekt man

Voor één van mijn leden ben ik op zoek naar een rustige, krachtige, liefdevolle en zorgzame man in de leeftijd tussen 40 en 60 jaar. Hij zoekt een mannelijke man die zich kan inleven in zijn bekendheid en trots naast hem kan staan vanuit oprechtheid. Voor hem is het belangrijk dat hij positief ingesteld is, humor heeft, een betrokken persoon is met wie hij diepgaande gesprekken kan hebben.

Hij is een spontane, empathische en een hardwerkende man met een open persoonlijkheid. Hij is een levensgenieter, heeft een charmante uitstraling, is betrouwbaar en betrokken in een relatie.

Korte omschrijving van hem:

  • 61 jaar,1.84m lang, normaal postuur postuur
  • Eigen onderneming
  • Liefdevol betrokken en oprecht
  • Amsterdam
  • Rookt niet